Fijne feestdagen

De Thermen van Spa zijn een weergave van de combinatie van het moderne welzijn met het traditionele thermalisme; de turfbaden, de balneotherapie, de heilzame werking van het drinken van water, het plezier van de waterspelen, de programma’s voor relaxatie en om weer in goede conditie te geraken, de schoonheidszorgen.
 • EEN AANBOD VAN MEER DAN 50 VERZORGINGEN AANGEBODEN IN

  60

  VERZORGINGSCABINES

  Een luxe die het moet hebben van zijn eenvoud, …, een ontwerp van intimiteit in die zin dat de kwaliteit van de relatie, de discrete en zorgvuldige aanwezigheid van het personeel samengaan met het genoegen van elk moment. Een rijke omgeving met unieke ziel.

 • Bron van welzijn sinds

  1868

  Daar waar de bronnen van Spa ontspringen, met hun van oudsher weldadige eigenschappen, vindt u vandaag nog steeds welbehagen. Sinds 1868 is het water, alom tegenwoordig in de Thermen van Spa, in deze beschermde omgeving als het ware geladen met de kracht van de aarde. Het water is hier een ontmoeting tussen rots, natuur en venen en het is het weldadige element dat u masseert, verkwikt en versoepelt. Net zoals het dat vroeger al deed voor de grootste beroemdheden ter wereld.

Ontdek de Nieuwe Signature verzorging Sensations Orientales by SOTHYS
EEN RIJK RITUEEL VAN OOSTERSE INSPIRATIE Een buitengewoon behandelingsprotocol ontleend aan de oosterse rituelen uit de oudheid: een siroop om het lichaam voor te bereiden op de peeling met behulp van een exclusief , met de hand vervaardigd Sothys ac ...
Ontdek de Nieuwe Signature verzorging Sensations Orientales by SOTHYS
Ontdek de Nieuwe serie gevoelige huid met Eau Thermale Spa™ door SOTHYS Paris
Als unieke bron van kalmering vormt Eau Thermale Spa™ het hart van de high performance oplossing van Sothys met een Professionele behandeling en een serie van producten die het dagelijks leven van de huid die van nature gevoelig is en de huid die tij ...
Ontdek de Nieuwe serie gevoelige huid met Eau Thermale Spa™ door SOTHYS Paris