Reserveren
Thermale activiteiten

Thermale Activiteiten

Het paart de eigenschappen van het thermalisme aan de verschillende ludieke waterspelen en nevenactiviteiten (relaxatieruimtes, welzijnsactiviteiten enz.), waardoor een moderne vorm van thermalisme wordt aangeboden.

U kan gedurende de dag tussen de verzorgingen door of tijdens een bezoek aan de thermale baden, de verscheidenheid aan activiteiten in combinatie met pauzemomenten ontdekken. Dit laat u toe beter te genieten van de gunstige effecten van elke behandeling of natuurlijke watermassage.

Naast de thermale baden, bieden wij diverse ruimtes volgens uw wens te ontdekken gedurende de dag, heel eenvoudig …

Over het algemeen worden je gewrichten minder belast doordat je je onder water bevindt, en worden verrekkingen en spierpijn tot een minimum beperkt.

Gedragen en geholpen door het water, voel je je stukken lichter.
Het water masseert je lichaam, wat gunstig is voor de aderafvoer.

Het water masseert je lichaam, wat gunstig is voor de aderafvoer.
De oefeningen zetten alle spieren aan het werk: buikspieren, bilspieren, kuiten, armen en schouders, rug en benen, en stimuleren natuurlijk ook de ademhaling.

Geschat wordt dat ½ uur aquagym qua calorieënverbruik overeenstemt met anderhalf uur traditionele gymnastiek, namelijk ongeveer 600 calorieën.

 

lundi mardi mercredi jeudi vendredi samedi dimanche
Tous les jours 10h 10h 10h 10h 10h 10h 10h
Sauf jours fériés

 

Onze badmeesterploeg stelt een unieke zintuiglijke ervaring in het water voor in de vorm van een ontspanningssessie met Tibetaanse schalen in ons binnenbad.

U laat zich gaan in gewichtloosheid op een drijvende ondersteuning onze badmeesters verspreiden de trillingen naast iedereen.
De klankmassage is ontworpen voor totale ontspanning; een terugkeer naar jezelf.

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag
Tous les jours 13h30

 

19h30

13h30

 

19h30

13h30

 

19h30

13h30

 

19h30

13h30

 

19h30

13h30

15h30

19h30

13h30

15h30