Reserveren
Sothys partner
Sothys partner
Introductie

Al 70 jaar eenzelfde passie voor perfectie, eenzelfde zoektocht naar de globale schoonheid die vrouwen en mannen kunnen betrachten via welzijn en efficiëntie. “La Maison Sothys”, een ultragespecialiseerde signatuur, onderscheidt zich sinds de oprichting van het huis door een buitengewone inzet in onderzoek en innovatie, en profileert zich als een erkende houder van een avant-gardistische esthetische expertise. Ze ligt aan de grondslag van de Digi-Esthétique®, een exclusieve modelleringsmethode die, in combinatie met de fundamentele inbreng van de estheticiennes, het schoonheidsinstituut weet op te tillen naar het niveau van een onvergetelijke zintuiglijke beleving.

De wereld van Sothys

Een volwaardig verzorgingsgamma dat inspeelt op de hedendaagse verwachtingen in termen van schoonheid en welzijn.

Verzorgingsproducten voor het gezicht, voor het lichaam, zonneproducten, een prestigegamma, make-up, verzorging voor hem, biologische verzorgingsproducten.

Sothys wil op een gerichte manier oplossingen bieden voor alle huidproblemen, gesofistikeerde en volwaardige programma’s voorstellen, uitpakken met nieuwe concepten die alsmaar efficiënter en weldadiger zijn.

Dankzij uitgekiende texturen en parfums wil Sothys de zintuiglijkheid en het genot koppelen aan werkzaamheid.

 

Expertise

Synergetische schoonheidsprogramma’s: toepassing van diepgaande verzorgingen, aangevuld met aangepaste producten voor thuisbehandeling.

De doeltreffendheid van de Sothys verzorgingen ligt in de complementaire toepassing van hoogstaande behandelingen in de kabine met dagelijkse verzorgingen thuis, wat een langdurig effect bevordert.

Een gedetailleerde diagnose voor een behandeling op maat.
In een stap naar het bereiken van globale schoonheid garanderen begeleiding en opvolging van deze doelgerichte protocollen een optimaal effect van langdurige voldoening en welbehagen.

 

Sinds de XVIe eeuw heeft de stad deze ondergrondse rijkdom als winstgevende activiteit gebruikt door zijn waters uit te voeren in gans Europa en kuurgasten aan te trekken om met de weldoende effecten van de koolzuurhoudende en turfbaden kennis te maken.

In de tweede helft van de XIXe eeuw ontwikkelde Spa zijn thermale infrastructuur.

In 1868 werd in het centrum van Spa de Thermen gebouwd, uitgerust met 54 baden, waarvan de uitbating in 1921 toevertrouwd werd aan het bedrijf Spa Monopole, die eveneens consessiehouder was van de exploitatie van de waters van Spa.

De stad richtte vestigingen voor vrijetijdsbesteding en spelen in en werd een geliefde mondaine plek voor de Europese aristocratie.

Een volledig herwerkt concept werd gebouwd op de hoogtes van Spa in 2003; de nieuwe Thermes van Spa werden in gebruik genomen in de lente van 2004.

Spa monopole heeft de exploitatie van het centrum toevertrouwd aan de Franse groep Eurothermes.

De 60 cabines van ons centrum welzijn en schoonheid verwelkomen het publiek voor “balneotherapie” behandelingen, massages en schoonheidsverzorgingen van Sothys.

In 2003 heeft Sothys een partnership afgesloten met het water van Spa, teneinde het natuurlijke mineraalwater van Spa te integreren in hun gamma.

In totaal werden vier verschillende producten ontwikkeld die de deugdelijke eigenschappen van het water van Marie Henriette bezitten.

In 2005 heeft Eurothermes daarvoor het merk Sothys gekozen om hun te helpen voor het opstellen van schoonheidsverzorgingen in de Thermes.

De Thermen van Spa behoren tot de meest prestigieuze uit 600 instellingen, professionele partners van de belgische distributeur van Sothys.

JAARLIJKSE TECHNISCHE SLUITING

 

Geachte klanten,

 

Van maandag 5 tot en met zondag 11 juni is onze vestiging gesloten om ons jaarlijkse technische onderhoudsprogramma uit te voeren. 

 

WE HOUDEN CONTACT! 👩‍💻☎️
Ons boekingskantoor blijft niettemin open op de volgende uren:

 

 • Maandag 5: 9 tot 17 uur.
  Dinsdag 6: Service niet beschikbaar om technische redenen
  Woensdag 7: 9u tot 17u
  Donderdag 8: om technische redenen niet beschikbaar
  Vrijdag 9: 9 tot 17 uur
  Zaterdag 10: 9 tot 17 uur
  Zondag 11: 9u tot 17u

  Op maandag 12 juni openen wij onze deuren weer vanaf 9 uur! 👍😀

  Bedankt voor uw begrip. 🙏

FERMETURE TECHNIQUE ANNUELLE.

 

Chers clients,

 

Du lundi 5 au dimanche 11 juin inclus, notre établissement sera fermé afin d’effectuer notre programme d’entretien et de maintenance techniques annuels. 🧑‍🔧⚠️⚙️🛠🧹🚧

 

NOUS RESTONS JOIGNABLES ! 👩‍💻☎️

Notre bureau de réservation restera néanmoins accessible sur base des horaires suivants :

 

 • Lundi 5 : de 9h à 17h.
 • Mardi 6 : Service indisponible pour raisons techniques
 • Mercredi 7 : de 9h à 17h
 • Jeudi 8 : Service indisponible pour raisons techniques
 • Vendredi 9 : de 9h à 17h
 • Samedi 10 : de 9h à 17h
 • Dimanche 11 : de 9h à 17h

 

Nous rouvrirons nos portes lundi 12 juin dès 9h ! 👍😀

 

En vous remerciant pour votre compréhension. 🙏