Reserveren
Gebruiks en veiligheidsregels

Gebruiks en veiligheidsregels

Diverse diensten (raadpleeg de receptie):

Lawaai/Stilte

Respecteer de stilte in het hele centrum, vooral in de rust- en relaxatieruimtes, de hamams en de sauna’s.

Badmeesters

Hun taak bestaat er vooral uit toezicht te houden op de baden. Ze zijn ook bevoegd om de instructies te doen naleven, in de eerste plaats voor uw veiligheid, maar ook voor uw comfort en uw welzijn.

Roken

Het hele centrum is ‘niet-roker’ met uitzondering van een speciaal daartoe voorziene plaats buiten en, in de zomer, op het buitenterras van de cafetaria-bar “Panoramique 325“.

Kinderen

Door de actuele gezondheidscrisis en de veiligheidsregels die we moeten volgen, worden kinderen tijdelijk niet toegelaten. Toegang is alleen mogelijk vanaf 15 jaar.

Gezondheid

Iedereen die ooit aan een hart- en vaatziekte heeft geleden, wordt aangeraden contact op te nemen met zijn behandelende arts voordat hij gebruik maakt van onze installaties, vooral van de sauna’s.

Gedrag in de Thermen en in de badzone

Niet lopen. Niet springen. Niet duiken.

Douche

U moet een douche nemen voordat u in de baden gaat.

Blote voeten/schoenen

De kleedhokjes, waar u zich kunt omkleden, scheiden de zone waar u schoenen draagt en de zone waar u op blote voeten loopt.
Deze hygiënemaatregel moet worden nageleefd.
Op blote voeten lopen.
Om te vermijden dat u uitglijdt, vragen wij u voorzichtig te zijn, want in bepaalde zones is de vloer nat.
We raden u aan de trapleuningen te gebruiken en aan de receptie rubberen slippers te kopen voor eenmalig gebruik tegen € 5.
Persoonlijke sandalen mogen niet worden gedragen in de badzones.
Het gebruik van slippers wordt alleen voorzien en gevraagd in het Institut, waar de vloer uit hout bestaat.

Armband

Met uw armband hebt u toegang tot de kleedhokjes en kunt u het kastje sluiten. Deze armband houdt de duur van uw verblijf in het centrum bij, van zodra u voorbij de draaideur aan de ingang bent.
U hebt de armband nodig om via de draaideur naar buiten te kunnen gaan.
Het toegangsbiljet dat u op hetzelfde moment krijgt als uw armband, moet u bewaren totdat u weggaat. Het is mogelijk dat ons team vraagt om uw armband te zien als er problemen mee opduiken.
Nadat u zich in een kleedhokje hebt omgekleed en u op blote voeten verder gaat, moet u uw bezittingen in de kast opslaan met behulp van de armband.
Als u de armband verliest, dan dient u zich onmiddellijk naar de receptie te begeven met uw kasticket om de armband te laten ‘blokkeren’. Als u dit niet doet, dan moet u € 20 betalen.
De armband doet ook dienst als portemonnee. U kunt dus iets drinken in de bar, aan de zwembaden, een massage reserveren en betalen, enz… zonder dat u geld bij zich hoeft te hebben.
Voordat u het gebouw verlaat, dient u het verschuldigde bedrag te betalen via de automatische kassa bij de receptie, of indien nodig bij een receptionist.

Picknick

Een picknick is niet toegelaten, binnen noch buiten.

Winkel

In de winkel:
Verkoop van badkleding en slippers om niet uit te glijden.
Verkoop van schoonheidsproducten uit het Sothys-gamma.
Verkoop en verhuur van badjassen en handdoeken naargelang van de beschikbaarheid.